TRX
Trening za oblikovanje I učvršćivanje celog tela uz pomoć samo jedne trake – Let’s do it!

Potpuno novi pristup treningu u kojem koristimo sopstvenu težinu tela kako bismo uključili što veći broj mišićnih vlakana. Ovom vrstom treninga istovremeno rayvijamo snagu, ravnotežu, fleksibilnost I čvrstinu zglobova.

Šta je TRX?

TRX su izmislili američki marinci kao sredstvo u fizičkoj pripremi američkih vojnika, izuzetno se brzo razvio u revolucionarnu metodu treniranja vlastitom težinom. Predstavlja novu metodologiju treninga koja podrazumeva treniranje različitih motoričkih sposobnosti, a u isto vreme i razvija modernu filozofiju nazvanu ” trening suspenzije” (viseći trening). TRX rekvizit Vam omogućava izvođenje stotine funkcionalnih vežbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, ravnotežu, kondiciju, agilnost,stabilnost trbušnihi leđnih mišića, mišića karlice, mišića važnih za stabilizaciju trupa, funkcionalne sposobnosti i prevenciju od povreda I bržu rehabilitaciju.

Kome se preporučuje?

Prednost ovog rekvizita je u tome što ga mogu koristiti vežbači različite utreniranosti, različitih fizičkuf sposobnosti. Preporučuje se jednako rekreativcima i vrhunskim sportistima, ženama i muškarcima, starijima pa čak deci i tinejdžerima. Posebno se preporučuje onima koji imaju probleme sa leđima, dakle ljudima koji puno sede i čiji su leđni mišići oslabljeni, u samo nekoliko treninga mišići će ojačati i preuzeti svoju funkciju.

Javite se I rezervišite vaš termin. Očekujemo vas.

PicsArt_05-11-01.17.28

trx-suspension-training-pro-pack-the-trx-door-anchor-is-sold-separately_92849_500

trx1