Program za Mlade Sportiste
Ovim programom imamo za cilj da mladim sportistima pomognemo u postizanju boljih rezultata u izabranom sportu i sigurnom napredovanju u sportskoj karijeri.

Ako Vase dete trenira tenis, kosarku, odbojku, fudbal, veslanje I dr. neophodno je da uz trening u svom klubu, gde se uglavnom radi na elementima tehnike i taktike, kombinuje trening iz ovog programa na kojem cemo sa njim raditi na bazicnim i specijalnim motorickim sposobnostima.

Sposobnost da se dete krece brzo, da sistematski razvija eksplozivnost u vise smerova, agilnost, specificnu brzinu, da reaguje u sto kracem vremenu u datoj situaciji, dace sigurnost detetu da uvek moze racunati na pobedu.

Da bismo postigli takve rezultate, nas rad baziramo na fizioloskim i biomehanickim potrebama svakog deteta-sportiste  koje treniramo. Postujuci biomehanicke i motoricke zakonitosti vezbanja primerene svakom detetu (uzrastu) sprecicemo nastanak povreda koje mogu biti velika smetnja u kasnijoj sportskoj fazi, narocito ako se tezi profesionalnim dometima u sportu.

Pomagati  mladim sportistima, za nas, profesore sporta i fizičkog vaspitanja, predstavlja najvece zadovoljstvo, jer njihova pobeda je naš podsticaj.

AKO ŽELITE:
–          Bolje rezultate
–          Da se zaštitite od povreda
–          Da popravite specifične I opšte motoričke sposobnosti  (snage, brzine,agilnosti izdržljivosti, koordinacije, gipkosti, ravnoteže, preciznosti ).
–           Da stavite akcenat na motoričke kretnje koje su dominantne u izabranom sportu, a među njima skočnost i esplozivnost
–          Usvajanje pravilne motorike i kao posebno bitne pravilne  tehnike trčanja

OVO JE IDEALAN PROGRAM ZA VAS.

mladi
mladi sportisti